Op zoek naar cursus?

cursus
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: cursus. c u rsus de; m; meervoud: cursussen 1 reeks van lessen 2 schooljaar. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Cursusaanbod, computercursus volgen SeniorWeb.
Met de online cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo, waar en wanneer het u schikt. Maak een keuze uit het cursusaanbod. Over iedere online cursus kunt u eerst meer informatie lezen. De online cursussen zijn gratis voor leden van SeniorWeb.
Cursus.
Hierna loop je nooit meer in de natuur zonder te zien en te weten wat er groeit! In de cursus komen de verhalen, historie, inhoudsstoffen, achtergrond, typologie, botanie, geneeskracht en toepassingen van kruiden aan bod. Je maakt verschillende kruidenproducten waaronder zalf, olie en tinctuur.
Stichting ITON Toegepaste Neurowetenschappen.
Cursus: Muziek en brein-2020. Hele interessante, leuke cursus met afwisselende docenten en goede variatie van theorie en praktijk. De groep, locatie en de catering waren erg prettig. Femke Dekker fysiotherapeut. Cursus: Motorisch leren-2020. Leuke afwisselende cursus Cijfer: 8. Angela de Schrijver verpleegkundige.
MUS-cursus Sovon.nl.
Tellen voor MUS is vrij eenvoudig, zeker na het volgen van de cursus. Deze cursus kan ook als avondvullende lezing worden gegeven. Deze cursus bestaat uit een theorieavond en eventueel een praktijkochtend. Tijdens de theorieavond maken de cursisten kennis met MUS.
Thuisstudie: 300 cursussen en opleidingen.
Een thuisstudie van Laudius is een bijzonder prettige manier om te werken aan je carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met een thuisstudie een basis leggen voor een nieuwe creatieve hobby waar je nog jaren plezier aan zult beleven.
Kano en kajak cursus Kanosport Zwalker Leren, Kajakken, Kanoën.
Ook kunt u zich via de website aanmelden voor een prachtige cursus onderaan de desbetreffende informatie pagina. Onder de algemene informatie per activiteit worden data weergegeven wanneer deze cursus zal plaatsvinden. Zie jij een cursus, maar staat deze niet in onze activiteiten agenda?
Cursus Spaans in Almere Fuentes.
Cursus Spaans in Almere. Filter op een specifieke cursus. Spaans in Almere. Spaans leren in een lekker pittig tempo? In Almere is het momenteel nog niet mogelijk om les te geven op de leslocatie. Je kunt wel meedoen met de online groepscursus.
100 jaar Volksuniversiteit: van cursus Koken voor mannen, naar cursus Flirten om je doelen te bereiken Amersfoort AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pi
Die zit nu niet meer in het programma. 100 jaar Volksuniversiteit: van cursus Koken voor mannen, naar cursus Flirten om je doelen te bereiken. toen nu De Volksuniversiteit Amersfoort VUA viert in oktober haar honderdjarig bestaan. Ooit werd de organisatie opgericht om de arbeidsklasse scholing bij te brengen, tegenwoordig hebben cursisten een heel andere achtergrond.
Cursussen MAX Vandaag.
Heeft u altijd al een cursus moestuin, wijnproeven, stamboomonderzoek of natuurfotografie willen volgen, maar is het er nooit van gekomen? Op deze pagina vindt u allerlei professionele cursussen die u, met dank aan de NTR, gratis worden aangeboden door MAX Vandaag. Deze cursussen zijn op ieder gewenst moment te volgen wanneer het u het beste uitkomt. Er is geen actuele begeleiding. Aan het eind van elke cursus kunt u een certificaat downloaden als bewijs van deelname. Cursus kerststukken maken.
Gratis online vogelcursussen Vogelbescherming.
Want hoe meer u weet, hoe meer u van ze geniet. In de gratis online cursus leert u in 10 boeiende lessen uw tuinvogels en hun geluiden herkennen. Dankzij de cursus ontdek ik veel meer details bij de vogels die mijn balkon bezoeken.
CED-Groep CED-Groep. CED-Groep CED-Groep.
De corona-maatregelen en de consequenties voor onze cursussen zijn aan verandering onderhevig. Ons cursusaanbod is hier gelukkig helemaal op voorbereid. Op die manier kunnen we onze trainingen altijd volgens de laatste richtlijnen geven. We verwelkomen je dan ook graag op onze veilig ingerichte cursuslocaties en/of online in onze splinternieuwe, gebruikersvriendelijke leeromgeving.

Contacteer ons