Meer resultaten voor meditatie

meditatie
Meditatie Mindfulness Een Zen momentje voor Jezelf.
Meditatie zit sinds een aantal jaren niet meer alleen in de zweverige, spirituele, esoterische hoek, maar wordt ingezet als middel voor verbetering van je fysieke en mentale zelf. Zelfs gerenommeerde bedrijven zetten meditatie in, met als resultaat dat ziekte verzuimcijfers drastisch dalen, de effectiviteit van het personeel verbetert door betere focus en medewerkers positiever in het leven en dus in het werk!
Meditatie Mindfulmeditatie.nl.
Van deze soorten meditatie zijn ook weer talloze varianten. Concentratie meditatie is mediteren waarbij je, je bijvoorbeeld gaat richten op een object, geluid, je ademhaling of een beeld. Deze manier van mediteren is verdeeld onder de objectvrije en de objectgerichte meditatie.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: mediteren. medit e ren mediteerde, heeft gemediteerd 1 zich concentreren op zijn innerlijk; diep nadenken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Boeddhistische meditatie Tibetaans boeddhisme.
Boeddha heeft een grote verscheidenheid aan meditatietechnieken onderwezen, en de overlevering hiervan bestaat tot op de dag van vandaag. Er zijn twee algemene soorten meditatie: meditatie om concentratie shamatha te ontwikkelen en meditatie om analytisch vermogen en wijsheid vipassana te ontwikkelen.
Meditatie-app Zen.nl.
Je hoort drie slagen op een mooie Japanse meditatiebel aan het begin en twee aan het einde van je meditatie. De timer is standaard ingesteld op 20 minuten, maar de lengte van je meditatieperiode is heel gemakkelijk aan te passen.
Wat is meditatie? De Art of Living Nederland.
Wat is meditatie? De geest in het nu is meditatie. Een geest die kalm is, zonder aarzeling en verwachting, is meditatie. Een geest die terug is bij de bron, is meditatie. Meditatie is voor jong en oud. Meditatie is universeel.
Share Nederland Transmissie-meditatie.
Transmissie, een meditatie voor de Nieuwe Tijd. Sinds de bekendmaking van de Christus in 1945 dat Hij op het vroegst mogelijke tijdstip zou terugkeren, staat er, als nooit tevoren, een enorme voorraad energie ter beschikking van de Meesters van Wijsheid.
Mediteren op het werk helpt NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Mediteren op het werk helpt. Mindfulness Volgens onderzoekers van de Erasmus Universiteit stimuleert meditatie de creativiteit. Het helpt om los te komen uit vastgeroeste denkpatronen. 15 maart 2018. Beeld iStock, beeldbewerking NRC.
Samatha Meditatie, het Fundament voor Inzicht Buddho Samatha Meditatie. buddho-logo-donker.
Veel mensen vertellen ons dat de Boeddha twee verschillende soorten meditatie onderwees mindfulness meditatie en concentratie meditatie. Mindfulness meditatie, zo zeggen ze, is de directe weg, terwijl het ontwikkelen van concentratie de scenicroute is die je op eigen risico moet nemen omdat het heel makkelijk is om betoverd te raken en niet meer los te komen.
Wat is mediteren meditatie.
Betrouwbare onderzoekingen naar de effecten van meditatie zijn alleen gedaan bij transcendente meditatie TM, christelijke meditatie, zen en yoga. De meeste wetenschappers gaan ervanuit dat deze effecten typerend voor meditatie zijn en dus ook bij alle andere soorten meditatie kunnen optreden.
Stilte meditaties of Zen meditatie Yoga Innerwork Haarlem.
We begeleiden je met woorden tijdens de meditatie om stil te worden, in diepe verbinding met jezelf te kunnen komen en ook om het vol te kunnen houden. Al blijkt dat laatste meestal geen enkel probleem, ook niet voor beginners.
Meditaties Hans Kloosterman.
De 6 paramitas te onwikkelen kwaliteiten. meditatie op ethische discipline. meditatie op vrijgevigheid. meditatie op geduld. meditatie op enthousiaste inzet. meditatie op meditatie vormen. meditatie op wijsheid. 4 non duale, mahamoedra meditaties. meditatie op non dualiteit. meditatie op de 5 skandas.

Contacteer ons