Meer resultaten voor hbo coaching

hbo coaching
HBO Bachelor Toegepaste psychologie Coaching NTI.
Lees hier meer over vrijstellingen. Tijdens deze HBO Coaching opleiding loop je stage. Zo ervaar je hoe het is om als coach te werken. Je bent voor deze opleiding 840 uur met de stage bezig. 700 uur doe je ervaring op in de praktijk.
opleiding hbo opleiding coach.
Het traject om een coach met de M-factor te worden, bestaat uit twee luiken, namelijk een initiatiesessie en een reeks van drie workshops. FMS Opleiding Counselor / Coach vanuit de ervaringsgerichte benadering 3 jaar. De deelnemer ontvangt bij het voltooien van de opleiding een getuigschrift Counselor, vanuit de ervaringsgerichte benadering.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
De opleiding voelde als een warm bad. Ik heb van de eerste minuut tot de laatste seconde genoten. Het was een proces van innerlijke groei, van kennismaken met anderen en met de natuur. Een proces van stap voor stap leren wandelcoachen. Het was het beste van alles. Ik kwam steeds dichter bij mezelf. Het belangrijkste dat ik leerde tijdens de opleiding is het waarderend en zonder labels coachen, het werkelijk zien van mensen, en eindelijk van mezelf. Denken in wat kan, benadrukken wat lukt en nabij aanwezig zijn. De natuur doet het voor. Mijn keuze en mijn hart. Julliette Akkers Wandelenmetjuul. Voor wie is De Wandelcoach Opleiding? De Wandelcoach Opleiding is voor jou als je. dol bent op de natuur, wandelen en coachen. ervaring hebt in het begeleiden van mensen, bijvoorbeeld als personeelsadviseur, psycholoog, maatschappelijk werker, jeugd hulpverlener, docent/leerkracht, manager, coach, projectleider, arts, orthopedagoog, fysiotherapeut, psychomotorisch therapeut etc. HBO of WO bent opgeleid.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
De cursus is voor iedereen die een coachende rol vervult: als leidinggevende, mentor, collega of adviseur. De cursus Coaching gaat over het bewust inzetten en verder ontwikkelen van jouw kwaliteiten als coach. In welke rol of welk beroep je ook werkt. Je leert coachingsvaardigheden en gaat dieper in op actuele theorieën. Handig om te weten. Start 6 februari 2021. Lesdata Zaterdag 6 februari 10.00 16.30 uur. Vrijdag 19 februari 14.00 20.30 uur. Zaterdag 6 maart 10.00 16.30 uur. Vrijdag 19 maart 14.00 20.30 uur. Zaterdag 17 april 10.00 16.30 uur. Vrijdag 30 april 14.00 20.30 uur. Zaterdag 22 mei 10.00 16.30 uur. Vrijdag 4 juni 14.00 20.30 uur. Afsluitend assessment wordt in overleg gepland. Studie-investering 8 cursusdagen excl. voorbereiding en opdrachten assessment. Kosten 3900 vrij van btw. Deelnemers Maximaal 20. Locatie Padualaan 101 Utrecht. Diploma Certificaat met de studie-investering. De kosten zijn exclusief zelf aan te schaffen literatuur. Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Zin om te beginnen met deze opleiding?
Opleiding tot Coach Windesheim in Zwolle Windesheim.
Wanneer kun je starten? 27 oktober 2020. 9 maart 2021. Zwolle, 27 oktober 2020. Opleiding tot Coach. Terug naar de opleiding. Zwolle, 9 maart 2021. Opleiding tot Coach. Terug naar de opleiding. Wat kost de post-hbo? Als je in oktober 2020 start, betaal je 7.695, inclusief lesmateriaal, studiebegeleiding, de overnachting tijdens de 2-daagse, een DISC-test, paardencoaching, een proefassessment, 6 uur professionele coaching en beoordeling van je afstudeerportfolio.
Teamcoaching. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Je reflecteert op praktijk en ontwikkelingsvragen. Je beschikt over basis vaardigheden voor coaching. Tijdens de cursus Teamcoaching werk je als teamcoach. Je bewerkt de casuïstiek van teams uit je eigen begeleidingspraktijk en reflecteert op je professioneel handelen door middel van intervisie. Systemisch coachen, organisatiesensitief en resultaatgericht. Instrumenten en intervisies voor de coach.
Post-HBO Coach Opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Dan is de Post-HBO coach opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid van Blankestijn Partners de passende coach opleiding voor jou! Tijdens deze NOBCO gecertificeerde coaching opleiding werk je volgens de NOBCO eisen aan je portofolio voor je individuele NOBCO coach EIA certificering.
Post-hbo cursus Coachen in het onderwijs Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Zoeken Inloggen English. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Coachen in het onderwijs. In het onderwijs neemt coaching een steeds belangrijkere plaats in. Deze coaching is een vorm van directe begeleiding om de leerkracht optimaal te laten functioneren. Dit gebeurt door voortdurende zelfreflectie op het eigen professioneel handelen. Een leidinggevende, coördinator of aangewezen coach moet daarom beschikken over voldoende vaardigheden. De cursus Coachen in het Onderwijs biedt u als coach in het onderwijs de kans uzelf verder te professionaliseren.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Opleidingen per niveau. Praktijkopleidingen MBO en HBO niveau. Erkende HBO-Opleidingen Hogeschool ISBW. Post HBO Opleidingen. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Kwaliteits en procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resource Management HRM. Coaching op de Werkvloer.
Post HBO Psychologie en Coaching Millian.
Characteristics Post Bachelor Course schedule. De opleiding Post HBO Psychologie en Coaching duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Enrollment Inschrijven kan via www.isbw.nl/inschrijven.htmid66014. Hoe werken mensen binnen een organisatie en hoe kunnen mensen beïnvloed worden? Dat is waar deze opleiding om draait. Je richt je op groepsdynamica en groepsprocessen en het gedrag van medewerkers. Met dit inzicht ben je in staat de effecten van dit gedrag op de effectiviteit van je organisatie in kaart te brengen. Je leert vervolgens het beste uit je medewerkers of collegas te halen met behulp van diverse coachingsmodellen en technieken. Je krijgt zicht op je eigen rol als coach en je leert hoe je een coachgesprek opbouwt, uitvoert en succesvol afrondt.
Leefstijlcoach Fontys.
Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Coaching en begeleidingskunde rond je af met een mondeling examen waarin je coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaal je voor beide modules een voldoende, dan ontvang je het diploma HBO Coaching van Hogeschool NCOI. Indien je eventueel verder wilt studeren en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding.

Contacteer ons