Zoeken naar cursus coaching hbo

cursus coaching hbo
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Omdat je een actieve rol als coach vervult binnen je organisatie of omdat je een. NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Omdat je een actieve rol als coach vervult binnen je organisatie of omdat je een. Meest bekeken HBO Coaching. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Leergang Psychologie en Coaching. 24 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. Meest bekeken HBO Coaching. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Leergang Psychologie en Coaching. 24 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. Post Bachelor 2.
HBO Coaching Bestuursacademie.
Doorbreken van weerstand. Valkuilen en uitdagingen in coaching. Persoonlijke groei en zelfinzicht. Psychologie van persoonlijkheidsontwikkeling. Motivatie en persoonlijke ontwikkeling. Theorie van persoonlijke groei. Methoden voor zelfinzicht en zelfanalyse. Formuleren van eigen leerdoelen. Ontwikkelen van een eigen POP persoonlijk ontwikkelplan. Data en plaatsen. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Opleiding tot Coach Windesheim in Zwolle Windesheim.
Theologie en Levensbeschouwing. Ons venster op de inclusieve samenleving. Ons venster op toekomstgericht en duurzaam ondernemen. Ons venster op technologie voor de samenleving. Ons venster op vitaliteit, welzijn en gezondheid. Waar ben je naar op zoek? Is deze post-hbo echt iets voor jou? Ontwikkel jezelf en meld je aan. Opleiding tot Coach. Zwolle, 27 oktober 2020. Opleiding tot Coach. Terug naar de opleiding. Home / Opleidingen / Opleiding tot Coach. Welke stap zet jij met deze post-hbo? Wil je op een professionele manier mensen leren coachen in hun werksituatie? Onze Opleiding tot Coach geeft je alle handvatten om je talenten en die van anderen optimaal te benutten. Je ontwikkelt je tot een professionele coach en weet welke werkvormen en methoden bij je passen. De opleiding is NOBCO-erkent. Met het diploma kun je je laten registreren bij NOBCO én als Erkend Coach bij STR. Download de folder Open avond. Inhoud en lesdagen. Wat ga je doen? 41 dagdelen van 3 uur, 2 uur studiebegeleiding en 6 uur individuele coaching Dinsdag en woensdag op onze campus in Zwolle en 2-daagse met overnachting.
Coaching Opleidingen Wat is Coaching? HBO en post-HBO NOBCO.
Erkenning van het beroep van Coach. De 8-daagse opleiding tot Beroepscoach is door de NOBCO erkend als Practitioner level. Unieke integratieve benadering van Coaching. Onze Integratieve benadering omvat de laatste ontwikkeling binnen therapie, counseling en coaching en overstijgt alle methoden en richtingen die er in coachingsland zijn.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Deze cursus is zeker een aanrader als je je wil bekwamen in coaching van collega's. Bekijk alle referenties. Opleidingen met kwaliteit. Als leerlingen problemen hebben, gaan ze naar een leerkracht. Maar wie helpt de leerkracht bij problemen? Een onderwijsprofessional met een coaching opleiding kan hierin helpen. Avans biedt daarom verschillende trainingen aan. Op zoek naar een coaching opleiding, maar niet werkzaam in de onderwijs branche? Bekijk dan onze Masterclass professioneel coachen. Oplossingsgericht coachen opleiding? Een resultaatgerichte en oplossingsgerichte coaching opleiding heeft zijn waarde in het onderwijs al ruimschoots bewezen. Een coach op school kan namelijk het beste uit andere onderwijsprofessionals halen. Zowel leerkrachten als intern begeleiders, coördinatoren en schoolleiders kunnen hun vaardigheden in coachend begeleiden vergroten. Ons aanbod sluit hier namelijk naadloos op aan met de volgende trainingen: Coachend begeleiden startbekwaam, Coachend begeleiden vakbekwaam, Coachend begeleiden van groepen en Communicatie voor professionals op basis van NLP. Inhoud per coaching opleiding. Wil je in jouw werk beter kunnen optreden als coach? School jezelf bij door je in te schrijven voor onze opleiding tot coach op post hbo-niveau.
NOBCO Coachopleidingen.
Een coachopleiding met het Europese kwaliteitskeurmerk EQA European Quality Award biedt jou de zekerheid van een goede opleiding, of je nu op zoek bent naar een coachopleiding voor bijvoorbeeld life coaching, stresscoaching, executive coaching of loopbaancoaching. Door te kiezen voor een coachopleiding met EQA-keurmerk versnel je bovendien jouw EIA-certificering. Korte cursussen, trainingen of bijeenkomsten komen niet in aanmerking voor het EQA-keurmerk, maar wel voor Permanente Educatie PE-vignet. Ben je coach en zoek je een goede coachopleiding? Klik dan hier. Ben je opleider en wil je een goede coachopleiding certificeren? Klik dan hier. Laatst bijgewerkt op: 12-03-2020. Opleidingsaanbod voor coaches. Coachopleidingen met EQA-keurmerk. Toegevoegde waarde EQA-keurmerk. Zoek je een professionele coach? Ben je coach? Opleidingsaanbod voor coaches. Kennisbank onderzoek coaching. NOBCO Thesisprijs Coaching 2021. Raad van Advies RVA. NOBCO Quality Award. NOBCO e-magazine Coach. Aanbod voor coaches. Aansluiten bij NOBCO. Keurmerk voor NOBCO-coaches EIA-keurmerk. Beroeps en aansprakelijkheids verzekering. Permanente Educatie PE. Tijdschriften over coaching. Internationale Ethische Code IEC. Reflectiekaarten voor de coach. Subsidieregelingen en ontwikkelvouchers. Nederlandse Orde van Beroepscoaches. 3860 BD Nijkerk.
Coaching opleidingen van NTI FlexibelStuderen.
Van digitaal tot klassikaal. Staat jouw studie er niet tussen? NTI heeft een breed aanbod van opleidingen op het gebied van coaching, maar bijvoorbeeld ook psychologie en counseling. Van een erkende HBO Bachelor Counseling tot een cursus Kinderpsychologie. Bekijk hier het complete aanbod.
Marnix Onderwijscentrum Coach in het onderwijs Post-HBO.
De opleiding is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Na afronding ontvang je het diploma Post-HBO en word je ingeschreven in het Abituriëntenregister. Leraren, intern begeleiders, bouwcoördinatoren en begeleiders van startende leraren. Studenten die de post-hbo opleiding Coach in het onderwijs gaan volgen, bezitten een bacheloropleiding voor het onderwijs.
Coaching Opleiding? Coachingsopleidingen als thuisstudie NHA.
SNRO HBO Psychosociaal Counselor OPC Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Gewichtsconsulente Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Waarom een coaching opleiding. Ben jij graag bezig met je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook met die van anderen? Wil jij het beste in mensen naar boven halen, op persoonlijk of zakelijk vlak? Met een gedegen opleiding zet jij een stap in de goede richting. Bij NHA kun je kiezen uit tal van verschillende studies op het gebied van coaching. Zo zijn er coaches, en dus ook coachingsopleidingen, op het gebied van financiën, sport, business en mentale gezondheid. Tevens kun je de opleiding tot kindercoach volgen, welke zich specifiek op kinderen richt. Kortom: er zijn veel mogelijkheden in veel verschillende branches. Waar ligt jouw voorkeur? Erkend door beroepsbranche. Hecht jij veel waarde aan een Europese erkenning van je coaching opleiding? Bij NHA hebben we diverse branche erkende cursussen, zoals BGN gewichtsconsulent en de opleiding tot psychosociaal counselor.
Teamcoaching. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
We werken veel met eigen casuïstiek van cursisten vanuit action learning. De deelnemers van de cursus Teamcoaching zijn werkzaam in verschillende sectoren. We organiseren de cursus zo dat cursisten met verschillende achtergronden van elkaars praktijksituaties leren. Casuïstiek en reflectie spelen hierbij een belangrijke rol.
Post-HBO Coach Opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Daarnaast doorleef je zelf een persoonlijk ontwikkelingsproces op de zes ontwikkelingsniveaus om je impact als coach te vergroten, en bouw je aan je loopbaan als coach. Je ontwikkelt je coachingscompetenties tot Europees NOBCO-EMCC practitionerniveau, gerelateerd aan het competentieprofiel Coach met ziel en zakelijkheid. Je beheerst uiteenlopende coachingsmethodieken op de zes ontwikkelingsniveaus. Je hebt je impact als coach vergroot door leerdoelgericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een coachingstraject inbedden in de organisatiecontext en toewerken naar zichtbare resultaten. Je kunt jezelf als coach met ziel en zakelijkheid onderscheidend positioneren op de coachingsmarkt. Je hebt drie coachees succesvol gecoacht. Je bent als coach ingeschreven in het Post-HBO register, hebt een LVSC en NOBCO erkend diploma, en legt een stevige basis voor je individuele EIA NOBCO coach certificering. Erkenningen opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid. NOBCO EMCC, Post HBO, Schoolleiders PO, CRKBO, CEDEO. De opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid is Post-HBO geregistreerd, NOBCO EMCC geaccrediteerd op Europees practitionerniveau, en ingeschreven in het Schoolleidersregister PO. Als opleidingsinstituut zijn wij CEDEO en CRKBO erkend.
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
Psychologie, coaching en begeleiding. Om mensen in beweging te zetten en hen het beste uit zichzelf te laten halen, is inzicht in de psychologische achtergronden van zowel jezelf als die van. Om mensen in beweging te zetten en hen het beste uit zichzelf te laten halen, is inzicht in de psychologische achtergronden van zowel jezelf als die van anderen onmisbaar. Weet jij waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze reageren zoals ze reageren. Om mensen in beweging te zetten en hen het beste uit zichzelf te laten halen, is inzicht in de psychologische achtergronden van zowel jezelf als die van anderen onmisbaar. Weet jij waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze reageren zoals ze reageren? Je ontdekt er alles over met een opleiding binnen Psychologie. Psychologie wordt in veel meer. Binnen welk vakgebied wil je groeien? Trainen en coachen. Onze beste opleidingen. 6 maanden Vakopleiding. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Toegepaste Psychologie en Sociologie.

Contacteer ons