Resultaten voor opleiding training en coaching

opleiding training en coaching
Training en Coaching post-hbo basiscursus Inholland Academy.
Met deze theoretische en praktische cursus leg je de basis voor je trainings of coachingscarrière! Lees meer over de basiscursus Training en Coaching. Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan. Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties. Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder! Stel je vraag aan Marrit. T: 06 1527 9060 088 466 30 30. Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in! Agri en Voeding. Bedrijfskunde en Management.
577 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Ook kunt u ervoor kiezen te overnach. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 12 8 dagen star 87, 8 ervaringen. Opleiderscore: star 84, Schouten Nelissen heeft een gemiddelde beoordeling van 84, uit 585 ervaringen. Certified Professional Coach Deel 2 PCC/Senior Practitioner. Niet Goed Geld Terug. place Donderdag 19 november 2020 in Aarle-Rixtel en 1 andere datum. De Certified Professional Coach deel 2 opleiding is een 10 daagse coachopleiding die zowel ICF, Post-HBO als NOBCO/EMCC geaccrediteerd is. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 HBO star 93, 6 ervaringen. Opleiderscore: star 93, Associatie voor Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 36 ervaringen.
Training en coaching. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Direct naar de inhoud. Studeren in Voltijd. Studeren in Deeltijd Duaal. Hulp bij studiekeuze. Over de HAN. Kies een taal. Mobiele navigatie openen Zoek een opleiding, cursus etc. Bekijk alle resultaten totalResults. Studeren aan de HAN. training en coaching. training en coaching.
Opleiding tot transformatiecoach volgens Bridgeman Methode.
Het coachen van anderen zit mij in het bloed, het toepassen van de juiste technieken bij cliënten in verschillende stadia van ontwikkeling en levensprocessen is uitermate boeiend. Het in praktijk brengen van de verschillende methoden is geweldig. Het ervaren van de effecten bij de cliënten is dankbaar en leerzaam. De noodzaak van praktijkervaring opdoen in diverse sessies geeft inzicht in hoe je als coach de juiste weg bewandelt met de client samen, op het goede moment bijstuurt en stimuleert.
Basisopleiding Coaching Scheidegger.
De opbouw en structuur van coachingsbijeenkomsten. Je rol als coach. Bepalen van de coachingsvraag. Effectief interventies plegen. Omgaan met weerstand. Inspireren en motiveren. Zelfinzicht en analyse. RET rationeel-emotieve therapie. Duur van de opleiding: 3 maanden. Varianten: Avond, dag, zaterdag. Dagopleiding: 3 lesdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Coachopleidingen Praktijkgerichte coach opleidingen.
Over Onze Coaches. Bekijk onze coaches. Over Onze Opleidingen. Opleiding tot Coach Basics. Opleiding tot professioneel coach. Registeropleiding tot Professioneel Coach Expert. Opleiding tot Organisatiecoach. Opleiding tot Relatiecoach. Beroepsopleiding tot Vitaliteitscoach. Opleiding Stress Burn-out coach. Opleiding TMA professional. Opleiding TMA Team Professional. Informatie Open Dagen. Inschrijven Open Dagen. Vind Je Coach. Over Onze Coaches. Bekijk onze coaches. Schrijf Je In. Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Coachopleiding, Coaching Training Coachopleiding, Coaching Training Coachopleiding, Coaching Training. Bouw aan jouw toekomst en volg nu een erkende coachopleiding bij Balansgroep. Word Loopbaancoach, Personal coach, Vitaliteitscoach of Organisatiecoach. Praktijkgericht, veel persoonlijke aandacht en ervaren trainers. BEKIJK ONS AANBOD. JE ZOEKT EEN COACH? Balansgroep heeft een netwerk van ervaren registercoaches. Je wordt perfect gematcht bij praktisch elke coachvraag. Coaches voor loopbaanbegeleiding, burn-outbegeleiding, outplacement en vitaliteit. BEKIJK ONS AANBOD. Onderstaand tref je ons aanbod voor de komende maanden. Opleiding tot Organisatiecoach Doorn. Opleiding Stress Burn-out coach Driebergen. 7 november Open dag Amsterdam. Planetarium, Kromwijkdreef 11. 25 november Open dag online. 28 november Open dag Driebergen. Champ Aubert, Boterbloem 1. 2 december Open dag Online. 8 januari Open dag Driebergen. Champ Aubert, Boterbloem 1. 8 januari Open Dag Zwolle.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Hoe worden coaches na de opleiding ondersteund? Na de opleiding bieden wij een aantal mogelijkheden ter verdere ondersteuning en verdieping/verbreding.: een 4 daagse training gericht op het succesvol opzetten van een zelfstandige coaching business. aansluiting bij het platform CC.COACH, een netwerk van CC coaches, met centrale acquisitie en entrepreneurial support.
Opleiding tot Coach 55 BGL partners.
De opleiding is bestemd voor professionals die het een uitdaging vinden om de diverse en bijzondere doelgroep van 55-plussers te coachen bij het exploreren van hun carrièrewensen en levensthemas. Om deze doelgroep optimaal te kunnen faciliteren, is het belangrijk dat u beschikt over basisvaardigheden en aantoonbare ervaring op het gebied van coaching.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Marian is een bevlogen wandelcoach en trainer, en een echt groepsdier. Binnen Het Coach Bureau traint zij onder meer andere wandelcoaches in het werken met groepen. Met haar aanstekelijke enthousiasme, uitstekende vermogen om af te stemmen op de groep en deskundigheid om groepen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen is zij daarvoor de aangewezen persoon. Samen met Hilde ontwikkelde ze ook de online training Puur Coachen, en ze begeleidt ook onze trainingen in Noord-Brabant. Marian is gecertificeerd trainer Vakopleiding train de trainer, bij de stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Wandelcoach, trainer en arts-docent. Als voormalig huisarts volgde Laetitia de Wandelcoach Opleiding en de Opleiding tot RegisterWandelcoach. Ze heeft een mooie wandelcoachpraktijk waarin zij jonge artsen coacht die kampen met perfectionisme, werk-privé balans en twijfels over het vak. Daarnaast traint ze co-assistenten in vaardigheden met betrekking tot psychiatrie en neurologie en is zij tutor waarbij ze hen coacht in professionele ontwikkeling. Laetitia geeft ook workshops in de natuur. Laetitia heeft een open houding en volledige aandacht bij de ander of de groep. Daphne studeerde Bos en Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit én Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden. Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Kennismaken met Blankestijn en Partners. Kennismaken: Workshop Trainen met Impact. 31 augustus 2020, Live online 13.30u. Maak kennis met onze visie op trainen met impact en onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid.
Home Excellence Opleiding.
Opleiding en Training. TransforMissioneel Coachen Basics. TransforMissioneel Coachen Basics online. TransforMissioneel Coachen Foundation. TransforMissioneel Coachen Practitioner. TransforMissioneel Teamcoachen Senior Practitioner. Nascholing en PE. Opleiding tot Professioneel Intervisor. Zij-Instroom TransforMissioneel Coachen. Leren coachen op het werk. Teamtraining Zelfsturende Teams. Praktisch Leidinggeven InCompany. Begeleide Intervisie met Collegas. Ik zoek een coach.
Tweetakt Opleiding, training, coaching advies.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Training, coaching en advies. Met een aanpak waar je blij van wordt. Bekijk ons aanbod. Elke training vertrekt resoluut vanuit jouw praktijk en leervragen. Je krijgt tips op maat en past die meteen toe op eigen voorbeelden. Bij tweetakt kan je terecht voor opleiding rond 6 thema's. Online training in virtual classrooms. Leiderschap en management. Samenwerken met collega's.' Communicatie met klanten. Sterker in je werk. Met de juiste inspanning op de juiste plek, worden bergen verzet. Binnenkort in open aanbod. Moeilijke gesprekken met medewerkers. Antwerpen, 1 sessie.

Contacteer ons